top of page

BRANDING

BRANDING

BRANDING

BRANDING

Ben je op zoek naar koffie voor jouw horeca zaak? Met ons assortiment aan kwaliteit koffies ben je aan het juiste adres. Of je nu een restaurant, café of koffiebar hebt, voor elk type horeca hebben we een koffie die past. Middels een proeverij kiezen we samen de koffie die het beste bij jou zaak past. We trainen jouw personeel om de koffie op de juiste manier te zetten, zodat je altijd de beste kwaliteit koffie in jouw horeca zaak kunt serveren.

 

HORECA
BLUE MONDAY COFFEE serveren?


 

Koffie

WHOLESALE

Blue Monday Coffee

Onze koffie is een mooie aanvulling op je assortiment als je bijvoorbeeld een koffiezaak hebt, maar ook een delicatessenzaak of lifestylewinkel. 
 

De koffie wordt vers gebrand geleverd in 250 gram of kilo verpakkingen. 

Al onze koffiebonen zijn traceerbaar. Dat betekent dat wij gedetailleerde informatie hebben over de herkomst en plantage van de koffiebonen. 

Mocht je vragen hebben, bel ons gerust. Wij geven graag advies of komen bij je langs. 

RETAIL STORES
BLUE MONDAY COFFEE in jou winkel verkopen?

 

Blue Monday Coffee

Je bent opzoek naar de lekkerste koffie, je wilt meer exclusiviteit bieden dan de grote fabrieksmerken koffie en bent opzoek naar een unieke koffiebeleving voor je werknemers en klanten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een lekker kopje koffie is belangrijk, ook op het werk. Goede koffie draagt bij aan een betere sfeer, verhoogt de productiviteit van je medewerkers en ook je klanten waarderen het wanneer je ze een goed kopje koffie voorzet.

Bestel zelf koffiebonen uit onze zakelijke webshop of neem contact op voor een zakelijk koffie abonnement. Zonder contracten of verdere verplichtingen.

 

Wij kunnen ook een machine bij je plaatsen, de koffiebonen bezorgen en daarbij al je benodigdheden.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 

BEDRIJVEN
BLUE MONDAY COFFEE op het werk?


 

bottom of page